Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Värdelös

 

Att verkligen behöva någon

men inte 

själv vara behövd

 

 

DET gör så fruktansvärt ont

i själ och hjärta

 

 

En förödande känsla

som kan få även den till synes

allra starkaste

att falla

 

*

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-15 01:54



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Starka rader som så väl beskriver en känsla och vägen dit.
2019-01-20

  Lars Hedlin
Stark och igenkännande på många plan. kram
2019-01-15

  Fem hjärtan VIP
Tyvärr många som känner igen sig i din fina och berörande dikt! Speciellt många äldre..
2019-01-15

  M:tin
Ja :(
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP