Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


låter

 

 

nattstorm

 

 

från under täcket

genom stilla persienn

i fragment

 

anar jag ny dag

centrifugerad

 

i långsamt ljusnande

 

över gräsmattor och asfalt

planlagda instruktioner

 

 

och världsrymdens tystnad

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-15 04:49



Bookmark and Share


  Viksten
Fin och välbalanserad text
2019-01-15

    ej medlem längre
Jag tänker mig Beethovens pampiga orgelstycken när jag läser dina rader. Du låter oss se verkligheten på ett nytt sett.
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP