Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikumaraton

Haiku

Syrénerna vill

Blomstra lika varje år

Jag är bleklila

*

Haiku II

Ansiktet är blankt

Blänkande vackert från ett

Mikroskopiskt regn

*

Haiku III

Klippa sin nagel

Fri från taggen på rosen

En skön avrundning

*

Haiku V

Guld och silver-liv

Orkar bara tälja kniv

På stubben bredvid

*




Bunden vers (Haiku) av JARNSAXA VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-16 19:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Också jag tycker att III höjer sig över de andra, även om alla är bra
God fortsättning!
2019-01-22

  JARNSAXA VIP
Tack så oerhört. Och för att du hittat någon av fler som du höjer extra. Me like.
2019-01-17

    All my ghosts
Haiku III är riktigt välkomponerad, känns som att varje ord är vägt på guldvåg. En haiku som kommer att tåla tidens tand!


2019-01-17

  ULJO
Många fina haikus här
2019-01-17

  JARNSAXA VIP
Tusenfaldigt tack
2019-01-17

    ej medlem längre
Haiku är underskattat och skrivs de som Du gör så borde fler skriva sådana.
Jag gillar din formulering "mikroskopiskt regn".
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP