Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tema på Skrivarsidan.nu


SNÖ

SNÖ

Vita snöflingor kommer valsande
tänker förföra mig de rackarna
lägger sig tillrätta på mitt huvud
smeker mina kinder och min näsa
gör sig en hög sig framför mina fötter
frestar mig att krama dem till bollar
får mig villig att tillverka lyktor
när min längtan är vattenfyllda diken
vårfågelsång och tranor som dansar




Bunden vers (Blankvers) av Cikoria Blå VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-17 22:54



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ljuvlig dikt om kärleken både till vinter och vår :-)
2019-01-21

  HelenaW
Härlig dikt, lockar fram barnasinnet i den vuxnes längtan till våren.
2019-01-21

  Öknens Ros VIP
Fin vinterbild med vårlängtan på slutet.
2019-01-18

  Klaus Peter Jensen
Et flot, sensuelt og kreativt digt med venlig hilsen Klaus
2019-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Mig kan flingorna aldrig förföra.
Jag hatar dem.
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP