Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätta toner

hitta
sin ton
sin melodi
sin röst

göra om
igen
och igen

hitta människor
(familj
släkt
vänner)
som vill
vara bollplank

pröva sig fram
på arbetet
i butiken

på nätet


Ibland alldeles
ensam
i tystnad och stillhet

en dag är
sången klar

allt stämmer

det är dags
att sjunga

sprida
den goda tonen
vidare

genom världarna







Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-18 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP