Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DROGADE AV YOGA

HOS GUD HAR MAN FÖRR HÄMTAT STYRKAN
DÅ VAR HAN FOLKS VÄRN OCH EN BORG
NU TAR MAN IN YOGA I KYRKAN
OCH SÖKER SÅ DÖVA SIN SORG
DET HÄR ÄR FÖRVIRRINGENS SEKEL
LÅNGT MER ÄN DE SEKLER SOM GÅTT
GUDS FINGER DET SKREV ”MENE TEKEL…”
MEN DET TYCKTE FOLK VAR FÖR RÅTT

 

LARZ GUSTAFSSON 19/1 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 356 gånger
Publicerad 2019-01-19 11:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=lRSLcsgUrwg

2019-01-19

    ej medlem längre
Kyrkorna behöver öppna för korsdrag som rensar luften!
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP