Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Japanska brunnar

Moa Martinson säger
att sorgen efterlämnar
tomrum

Dylan säger
att vetskapen
om hur ljuvligt livet kan vara
skrämmer

Jag valde gärna
tomhetens stumma skisser
genom intet,
utan namn

Att vara instängd
i sin kropp
är som att sitta på bottnen
av en av Murakamis brunnar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-19 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP