Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten

Ha tålamod
lyssna
Tyngden
kommer att lätta
Ha tålamod
fastän våren
dröjer
Ha tålamod
låt
spända muskler
släppa taget
och våga
stanna en stund
I stillhet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-20 10:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Att kunna vila i stilla stunder och lyssna till den inre rösten är guld värt, löser många knutar på livets tråd.
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP