Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårögd



Vår kärlek är ett hav
mellan våra själars stränder
du kommer ihåg

jag äskar dig till sista andetaget




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2019-01-20 17:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram
2023-11-26

  morgonstjärna VIP
Kram
2021-08-31

  morgonstjärna VIP
glömmer ingenting kram <3
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP