Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra insidan

Trodde iskristallerna
bara fastnat på bilrutans
utsida
Skrapade och skrapade
Men det var på insidan
de vackra spetsiga
ormbunksbladen av
iskristall fäst
Det var alltså
insidan som räknades
tänkte jag för mig själv
Kunde inte förmå
mig själv att skrapa rutan
inifrån
Satt bara kvar och
såg de vackra
ormbunksbladen
smälta i värmen
Ett efter ett




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-21 10:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utsidan förgår men insidan hos oss alla består. Den vackra iskristallen finns hos oss alla. Hoppas jag.
2019-02-02

  Guldstrimma
Fint skrivet om händelser som kan hända i vår vardag. Du ger en känsla av det vackra i dessa vardagshändelser.
2019-01-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om att njuta av de vackra iskristallerna.
2019-01-21

  juliaparkas17
Fint skrivet om snökristaller.
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP