Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andrum … slappna av

 

Andrum!
Vill själen få… slappna av

Andrum!
Vill själen … vara ensam med sig själv

Andrum!
Skrikar själen till hjärnan … vara i frid

De trasiga själarna behöver ett stort andrum
De hemlösa tankarna behöver ännu större andrum

Andrum behöver man för att tänka om
Andrum behöver orden för att bli till en dikt

Andrummen är själens fria revir
Andrummen man skäms inte för

Jag hittar ingen plats för en andrum
Jag försvinner i varje sekund tiden går

Vill bara försvinna för gott… sluta fly för livet
Vill bara ångra mig för gott för jag var så dum

Andfådd!
Andfådd!

Talar texten till alla de trasiga själarna 

 

 





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-01-21 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP