Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting skall ju en text heta. Metall vidgar sig när det hettar till. Men hur uppför sig korrugerad plåt?


Korrugerad plåt







Greta pratar med Kurt.
Greta.
- Du, hur känns det att vara morfar då?
Kurt.
- Vilken oerhört korkad fråga!
Greta.
- Har du inte hört det?
Kurt.
- Vad då?
Greta.
- Det finns ju inga dumma frågor.
Här uppstår det en högst talande tystnad. Men eftersom det är en het sommardag, de båda köper varsin mjukglass. Greta i rån, med strössel. Kurt å sin sida en enkel strut blandad, av två smaker glass, utan något annat än ett dopp i tunn choklad. Medan Greta verkar äta sin, verkligen ta bitar med hela munnen som om glassen vore ett äpple. Kurt istället som fundersamt slickar i sig samt verkligen njuter i som fulla drag. Båda har köpt varsin glass. Bara att de har litet olika sätt att ta sig an njutning. Kanske måste det få vara så?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 360 gånger
Publicerad 2019-01-21 23:07



Bookmark and Share


  Nanna X
Om man ska få redan korrugerad plåt att ändra form behövs möjligen korrekturanstalt.
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP