Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Envars tolkning som låts vara fri, läs in vad dig själv lyster i var text, kort eller lång. Den här texten är åter igen ett försök till att ta litet ur var korg, både de som innehåller stolthet, fest, glädje eller sorg.


Tillåt mig att inte hålla med






Tillåt mig att inte hålla med,
blott ett slag leder till fred,
tiden är något av livets gång,
kanske är det litet av stolt sång,
ismen vill hålla människan i ivrigt vred.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-23 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP