Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insnöade tankar...bagatell

 

 

Ingen snöflinga

den andra lik till skillnad

från människornas

avtryck helt unik lämnar

inga bestående spår

 

liksom stjärnornas

ljus färdats i miljontals

år vet vi inte

mer om vårt ursprung idag

än vad vi gjorde igår

 

var det tö idag

faller snö ett varsel om

en fimbulvinter

eller en helt vanlig dag

där barn gör änglar i snön




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-25 13:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om det krävs ett barnasinne för att låta sig vila en stund på rygg, ville ibland åter vara samt falla...
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP