Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januaridröm: i, skriven av Nanna X, frammanade min läsning samt kommentar. Herr C, förekommer i en del av mina texter. Som textfigur är han påhittad. Medan i 'mera verkligheten' det är en person jag har tillstånd från att kalla 'Herr C'.


Kritik på en text (1809) riktigt med ck





Misstänker starkt min C inte är din, en drömmer så starkt o en håller god min, även då en vaknat och hör annan berätta om platser, där händelserna deras blir till strapatser, inte är de lika en bukett med blommor fina...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-25 13:31



Bookmark and Share


  Nanna X

Nu vet jag ju inte vilken din C är. Du kan ju berätta det om några veckor, månader eller år, ifall du har tid. Då har jag säkert glömt dikten.

2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP