Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vargavinter


Januari

Rosor och akvileja
kan förfrysa
mänskors ögon
kan upphöra att lysa
mer värme önskas




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-26 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP