Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom snårig skog

Riven och sårig
genom snårig skog
skenar förnuftet

Skriande i panik
frustande med
fradgan hängande
i mungipan

Kastar man
och huvud bakåt
söker återblick

Återvänder när
kvällen kommer
lugnare nu
i skritt mot stallet







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-28 10:45



Bookmark and Share


  aol
Så stark känsla dikten förmedlar,
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP