Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sarvesham blues

 

 

 

 

pappa han

stämmer redan gitarren

faster kommer

dansande

i sin

ljusblå tunna

sommarklänning

med kannan färskpressad grape

solen är

böljande varm

nu

tat savitur varenyam

shanti shanti

om

 

medan

januarinattens tungsint

komprimerade

mörker

och

den stjärnlösa himmel

skälvande jag

av kylan

stel

 

då talade jag till rosorna i min gungande trädgård och de svarade med förföriska dofter medan citronfjärilarna dansade över ängen och humlor surrade omkring efter nektar

 

när kom du

Ninja silvia keijukainen

sjung ditt mantra

för mig där

sjung

Sarvesham svastir bhavatu

shanti shanti

Om

-

* *

Sarvesham svastir bhavatu (sanskrit) = Må där råda lycka i allt !

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-29 14:08

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det vilar en bädd av ljus över din text, även över mörkret.
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP