Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindeldrömsfobi...bagatell

 

 

Tvekar lik spindeln

inför drömfångaren vem

är den okände

som tagit sig rätten att

väva drömmar i mitt nät

 

har inte gjort en

fluga förnär ser ju att

du hänger kvar där

spinner vidare på att

en inkräktare varit

 

där  när jag befann

mig i en annan dröm långt

bortom all sans och

förnuft klippte av trådar

vaknar kippar efter luft

 

förfasad över

ord som dansar på en skör

tråd finner ingen

annan råd än att ge dig

respass ur mina drömmar

 

ty drömriket är

mitt slutna rum där natten

får vila i fred

fantasin får flöda fritt

utan insyn från spindlar

 

som korsar min väg

inkräktar min rofyllda

sömn drar i trådar

trasslar till glädjen i att

få falla fritt i min dröm

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-29 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP