Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för att jag vet.....

Vant mig nu
Tror jag

Veta, kan jag
inte säga
att jag gör

Livet
Det som
ständigt pågår
I ett kör

Tror jag vant
mig nu

Rätta mig om jag
har fel

Eller så rättar jag
mig själv imorgon

Livet, det pågående
är här och nu

Kanske är det
förmätet att tro

Men visst greppar jag
det nu

Inte för att jag vet

Men ändå
Det är min tro
I detta nu

Att livet är något
jag faktiskt
greppar just nu






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-30 17:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Life is what happens to you while you're busy making other plans..."
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP