Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet att Du lyssnar även om Du inte hör...


DU (Min själs Älskade)

DU
Du är linjen i konturen som skälver
i ett andetag av kärlek
Jag känner Dig i vinden
Älskar Dig med allt jag har

Jag vet ingenting
Inte i vilken skepnad eller dimension
Du är i Nu
Allt jag vet och förstår är
hur oändligt mycket jag Älskar Dig

Att säga att jag saknar Dig vore att förneka
Din närhet
Så jag säger Tack
Att Du verkligen finns
Jag är Din …
Samstrålade

Victoria
Din DominiQue

© Amour




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 1067 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-01-31 18:54



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker text genomstrålad av kärlek.
2021-02-17

  Lars Hedlin
Livet och kärleken berör starkt :) kram <3
2019-02-07

  Solstrale VIP
Juvligt innerligt underbart!
2019-02-05

    jesse james
Kärleksfullt/JJ.
2019-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2019-01-31

    ej medlem längre
Känns väldigt personlig..liksom riktad till någon bortom läsaren..starkt även för oss/mig.
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen