Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari 2019

Askgrå är sjön, utan djup
inget ljus och glitter
inga vågor, ingenting
:alltså döden
In letar sig en isande vind
Ibland glömmer jag, att jag är lycklig




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-01 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP