Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi passerar genom varandra

Ibland känns det
som att jag ser tillbaka
på denna stund
från en senare död,
som är mer en gunga
i lekparken
än en urna nedsänkt
i den jord
lövverken dansar över
i solvinden

Tystnaden
genom Brian Enos ”Kazakhstan”
låter gungan gunga
i ljus som bryts, prismeras
i stunden,
som tom på mig
håller tid och rum öppna
för ljudet av mitt namn
och sommarens blankskalta insekter,
och de andras namn,

och vi passerar genom varandra
och livets gråtzoner
med tidsskeden knastrande
mellan tänderna




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-01 21:15



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
Denna var förjävla bra. Bara så.
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP