Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ont om pengar

 

Att köpa den man önska sig till
Att köpa ett nytt liv, dröm åt sig själv

Att fylla på förrådet
Att fylla på kylskåpet

Att bjuda in på en trevlig fest
Att ha en bra livsstil

Att ha bra tänder
Att ha en bra hälsa

Att plånboken är full med sedlar
Att känna sig ekonomiskt trygg

Att resa utomland för friskare luft
Att handla utomland med tryggare plånbok

Att drömma rik
Att vakna mätt

Att donera generös
Att aldrig vakna nervös

Att göra gott som man kan
Att vara human

Utan RÅD!
Utan att ha råd med!

Är det omöjligt!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2019-02-05 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP