Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'Smyckad i siden och silke' av herr Malmsten, inspirerade till min läsning samt kommentar.


Kritik på en text (1815) rim






Begäret är på berättande rim,
som det skrevs av Ulla eller Jim,
men även känslor av hett slag,
kan så stiga i ens 'jag',
att känslan i språket väl är i trim.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-02-06 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP