Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betraktelse


greppa

 

 

tid,

och lutan som ligger i din famn

 

le 

i din gemenskap med vårt oförstånd;

din lycka

 

vi delar här och nu

ditt arv

 

är också vår väg fram

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-06 05:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kände mig förflyttad till Bellmans dagar. fin atmosfär
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP