Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det inre barnet


Aqua Vera

Mellan
snörräta rader
Bärs
den tunga
kroppen
fram
trots minimal
egen
ansträngning
Ekon
av röster
studsar
mellan
kaklade väggar
där någonting
otidsenligt
letat
sig in
Verklig
eller ej
Som
en tanke
Står hon
där
Lite
vid sidan
av
Inte
bland de
skrikande
lekande
barnen
Den magra
lilla flickan
i sin
korviga röda
baddräkt
Huttrande
en bit ifrån
bassäng-
kanten,
som ett
materialiserat
minne
Med den
ljusblå
något
för stora
badmössan
nerdragen
över pannan
Min
lilla flicka
med ljusblå
blick
Ännu
ett barn
Mitt barn
Aqua Vera




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-07 10:54



Bookmark and Share


  Stay Golden
Kärt skrivt'
2019-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Livets vatten...
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP