Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välgörande skratt


Balsam

Skratt och glädje
är balsam för själen

Att kunna skratta
åt sig själv
innebär
att man försonats
med sin egen historia




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-07 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP