Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Näktergalens sång

Näktergalens sång
genljuder gång på gång från
det öde taket
väcker minnena till liv
från forna sommarnätter




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-06-20 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP