Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer!

 

 

 

 

Jag är poesi Jag är

musiken

som idag flyger högre än

stjärnorna kosmos

eldfågel jagen

källorna

idag

se

inom mig vet jag

att jag är den som kommer

för att stanna

hos dig

nu

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-09 18:23

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner tillfredsställelse och lycka när jag läser. Du smittar av dig.
2019-02-12

    ej medlem längre
Vilken skön känsla du förmedlar här. Ord som bär.
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP