Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KULTIVERING TILL DÖDS

man kultiverar bort det "bombastiska"

"de primitiva yttringarna" - bort!

man vill ju inte bliva allt för drastiska

man är ju en sofistikerad sort

man kultiverar bort allt liv och tronar sen

på toppen av en snygg men tom struktur

den ende som kan glädjas då är djävulen

ty han är ju en skadeglad natur

 

LARZ GUSTAFSSON 9/2 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2019-02-09 20:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är han som initierat den.
Hans humor är väldigt dålig.
2019-02-10

  AKT VIP
Men Satan han har humor,
det hade han idag.
Han skrattar säkert ännu
åt årets schlagerfestival.
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP