Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bära sin egen lykta

Rotvältan
i skogen
Liknar inte
längre
någonting
skrämmande
När jag bär
min egen lykta
behöver jag inte
frukta mörkrets
alla skepnader
Lycka är
att få bära
sin egen lykta
över stock
och sten
i skogen
När tiden är
mogen
Utan fruktan
för någonting




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-13 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP