Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAN GÖR ANSPRÅK PÅ ATT KÄNNA GUD

man gör anspråk på att känna Gud

fast man är ett satans redskap

Gud förvandlas till ett argument

men är inte alls ett sällskap

man gör anspråk på att känna Gud

och man gissar och man famlar

men vi får väl se i slutänden

vem det blir som faktiskt ramlar

 

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-02-14 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP