Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins våtmarker

Genom färgat glas
Kulturlandskapets
våtmarker
Bladvass och kaveldun
Hackspetten i det döda
trädet
Människan i fågeltornet
Observationer av:
gulärla,strandpipare
och smådopping
Svärdsliljornas rika
bestånd
Iakttagande tystnad
Fikastund
Doften av kaffe
och kanel
Det ödsliga, spöklika
lätet från en
enkelbeckasin,
hägrar ännu en stund
över poesins våtmarker




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-14 11:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt, ser, hör och känner!
2019-02-15

  Gunnar Hilén VIP
jag läser erotisk voyerism...jag har aldrig förstått fågelälskaren på annat sätt hahaha
2019-02-14

  Algotezza VIP
Lite Harry Martinson-känsla... från Svärmare och harkrank...
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP