Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje andetag

Ett liv
att vårda
Glasklart
och skört
Buret av
varje
andetag
Själens vila
I andetagens
djup
Ditt liv att
vårda
Glasklart
och skört




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-15 17:42



Bookmark and Share


  WyS VIP
Precis så, fint skildrat!
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP