Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strimma ljus i mörkret...bagatell

 

 

Tog allt för givet

förlorade allt men fick

behålla livet

mer kärt än saker och ting

betyder i det stora

 

hela mycket mer

än ingenting kärleken

dog och hon med den

vad du en gång förlorat

kommer aldrig mer igen

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-15 18:05



Bookmark and Share


  HelenaW
Lätt att man gör det, tar allt för givet..
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP