Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg och saknad

 

 

Överväger att

göra som Viksten censur

bådar inte gott

ger bismak i munnen när

smaken blir alltför bigott

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-15 20:44



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Stanna kvar, det vill jag också!
Vill gärna veta vad det är som händer,
verkar vara en kedjereaktion, alla
lämnar nu tydligen!..
2019-02-15

  HelenaW
Stanna kvar, är du snäll..
2019-02-15

  HelenaW
Stanna kvar, är du snäll..
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP