Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är den andre lik

Till alla er poeter
Ni vet nog vad ni
heter
Som givit mig
många svar
Jag tror att inga
andra har
Vill jag tacka
hög som låg
För allt det ni
faktiskt såg
Tänkvärda ord
hos mig och andra
Och tacksamheten
över att få finnas
bland varandra
En som inte är
som ja
Kan ändå bidra
med nåt jag vill ha
Något jag behöver
då jag min diktsamling
ser över
Ett ord, en mening,
en replik
För ingen är den
andre lik




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-16 09:21



Bookmark and Share


  Rolf_fotona.se
Så tänker jag också

2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP