Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakhasorna på presens

Nuet är så plötsligt

att jag bara kan relatera till det



som ett bortflyende flöde;





ett ständigt uppvaknande,







precis i bakhasorna på presens




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-16 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP