Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelser

Jag kan använda den här kroppen
till att lyssna
till Pema Chödrön,
till Alan Watts

Jag är besviken
på att Judy dog,
på att Mamma dog

Jag är besviken
på min egen död,
som står som spön i backen
någonstans framöver

Jag är besviken
på att gud inte finns

Jag kan lyssna på besvikelsen

Jag kan snida och smida
sagoslott
med tinnar och torn
och väldiga salar
av besvikelsen,
med oljemålningar längs väggarna
långt in i skuggorna,
långt in i mörkret

och jag kan stiga in i dessa salar,
långt in i mörkret,
klädd i mina besvikelser




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-16 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP