Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HJÄLTAR MÖRDAS, SKOLKARE HYLLAS

vissa fenomen får inte kritiseras

ty de verkar höjda över all kritik

är man "olydig" så ska man censureras

ja, den svenska diktaturen är sig lik

det har bråkats en hel del om nordkorea

USA har utnämnt dem till hatobjekt

men jag tycker proportionerna blir snea

hela byken stinker och är högst suspekt

 

om man kritiserar skolk som kampmetoden

någon brukar för att strida för miljön

blir man brännmärkt av de där som tror sig veta

hur planeten ska bli frisk och grön och skön

men man mördade mu'ammar al-qathafi

och saddam hussein blev mördad likaså

KILL-ary och hennes gangsters var i farten

man hör inga svenskar protestera då

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-02-17 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP