Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut ingenting

Resorna
mellan Niemisel och Nyköping
har blivit tomma gester
i tom rymd,
resultatet
av levandets inneboende inertia;

lägenheten i Nyköping
en skattkammare
i en saga
om ett tidigare liv,
levt av någon
med mitt namn

medan gården i Niemisel
med Anna
samlar det återstående
av kropp och självmedvetande
i ett antal tjocka pärmar
med dikter
och det åldrande parets värk

fram mot förlösande tomhet
och absolut ingenting




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-02-17 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP