Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRIEND OR FOE

friend or foe sjöng adam ant

jag sjunger samma sak

vart man sig än vänder har man

alltid ändan bak

visst har man sin givna frihet

den att vara neutral

"den som ej är med är mot" är

dock MITT fria val

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-02-17 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP