Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spinozas skarpsinne

Tinnitusklockorna ringer ljuvligt
vid ingången
till Spinozas skarpsinne

Kroppen flyter
i illalukten
på almanackans avlagringar

Begreppen
är hälften idéer,
hälften kroppsvävnad

Världen
är ett implantat
i tiden

Mina knän sjunker
i det ljumma lakvattnet

Svindeln
gör mig penetrationsbenägen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-18 09:55



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
Vackert!
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP