Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DOKUMENT INIFRÅN

tuggummit har tappat smaken

ingenting är som förut

sover hellre än är vaken

allt det roliga är slut

alla de som vill mig illa

firar nog mitt nederlag

deras partisangerilla

stormar fram här varje dag

orkar inte med de andra

orkar inte med min själ

orkar inte gå och vandra

fast jag vet det gör mig väl

kanske kommer det en vändpunkt

ännu är den inte här

nu känns livet bara FÖR tungt

i ett slags mental misär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2019

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2019-02-18 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP