Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som är

Spridda drivor
Pudrade med
småsten och grus
Regnet som
duggande löser upp
resterna av
smutsvitt
Februari månad
Lider mot sitt slut
Kanhända också
vintern
Skatan balanserande
på toppen av
tuijahäcken nervöst
vickande på huvudet
fram och åter
Avsöker spanande
området med blicken
Tvekar en stund
Lyfter sedan
och ger sig iväg
Bakom raden av
krukväxter
Inifrån huset
Kastar någon
sin blick ut mot
dagen som är




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-19 10:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Våren är på gång
skatorna bygger bo
och i buskarna
hörs fågelsång!
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP