Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUR SAKER OCH TING RASERAS PÅ ETT ÖGONBLICK

ett byggnadsverk kan raseras

på ett ögonblick

ett ögonblicksblixtkrig

och det gick som det gick

katyushan  var inte skjutklar

hemfrid rådde här

ett prydligt verk ramponeras

c'est la guerre, tyvärr!

 

problemen som hade hopat sig

måste spädas på

fast lidandet tryckte ned mig

fanns det mera att få

jag är inte masochist, ej heller proffskverulant

men vet att det faktiskt finns folk

som känner likadant!

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2019-02-20 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP