Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det balanserande livet

Balanserar
på lina
all vaken tid
Utan mycket
sinnesfrid
Hur bär det sig åt
för att undvika falla?
Är inte helt enkelt
att förstå sig på
Eller hur det bara
orkar
Att balansera på
Det där så kallade
livet
Inte alls något att
ta för givet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-21 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP