Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motorcycle dream/Riksväg 61

Motorcycle dream

Rollin' down the highway
Headin' out of state
Rollin' down the highway
Headin' out of state
What about tomorrow
Another twist of fate

Fire on your wheels
Movin' like a beam
Fire on your wheels
Movin' like a beam
Just another ride with
Your motorcycle dream

Comin' in to California
Your crome horse gives a scream
Comin' in to California
Your crome horse gives a scream
You did it again
Your motorcycle dream


Riksväg 61

Kör min Silverpil
På riksväg 61
Jag kör min Silverpil
På riksväg 61
Vem bryr sig om imorgon
Jag vill leva livet lätt

Det ryker om hjulen
Far fram som ett spjut
Hjulen dom ryker
Jag far fram som ett spjut
Ja livet ska levas lätt
Som jag har sagt förut

Förbi Charlottenberg
På min kromade maskin
Förbi Charlottenberg
På min kromade maskin
Det finns plats för dig på pallen
Du bedårande blondin




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tears of a clown låttexter
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-21 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tears of a clown låttexter
Tears of a clown låttexter