Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett givet ögonblick

De brusande
susande, rusande
orden
Som i ett givet
ögonblick
Då vi längtar
som mest
Tar form
Likt nattens
svarta sammet
att sluta tätt
kring kroppens
vila i mörker
Eller som lätta
vingslag över
dagens
snabba puls
Orden
genomskinligt
trummande
Regnande ner
över oss




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-23 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP